Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili Rekisteröidy Korutaiteilija Matti Hyvärinen
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat

FinnDeer kokoelma

Perinteikäs FinnDeer kokoelmamme on vuosikymmeniä ollut vientimenestyksemme kulmakivi. Eräät jo 1960-luvulla syntyneet korut ovat edelleen elinvoimaisia ja kysyttyjä Keski-Euroopassa ja Skandinavian maissa.

Kokoelma kasvaa jatkuvasti ja sisältää lukuisia settejä eli korusarjoja. Setit koostuvat saman perusaiheen mukaisista eri esineistä kuten rannekoru, sormus, riipus, korvakorut, kaulakoru jne.

Näyttävimmät FinnDeer korut soveltuvat juhlakäyttöön, mutta kokoelmasta löytyy myös jokapäiväiseen arkikäyttöön käyviä settejä ja koruja.

FinnDeer kokoelma sisältää myös huomattavan määrän miehille tarkoitettuja settejä, siis sormuksia, solmionpidikkeitä ja kalvosinnappeja.

FinnDeer kokoelmalle tyypillistä on korkea tekninen laatu ja moderni Matti Hyvärisen muotoilu. FinnDeer kokoelma on laajimpia ja tunnetuimpia korusarjoja Pohjoismaissa. FinnDeer korut valmistetaan käsityönä yksittäiskappaleina, ja kun valmistusmäärämme ovat verraten pieniä  ja niiden myynti on suuntautunut lukuisiin eri maihin, säilyy näiden korujen harvinaisuusarvo erittäin hyvin. Korkeaan laatuunsa nähden, nämä korut ovat todella edullisia.

Tutustu FinnDeer-koruihimme.

Klikkaa alla olevia kuvia, ja saat esiin enemmän kuvia kyseisen tuoteryhmän tuotteista.

Tuoteryhmät

Kaulakorut
Kaulakorut

Korvakorut
Korvakorut

Rannekorut
Rannekorut
 

Riipukset
Riipukset

Rintaneulat
Rintaneulat

Sormukset
Sormukset
Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
Pronssiriipus BP 1845
Pronssiriipus BP 1845
32.00€  40.00€
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku