Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili Rekisteröidy Korutaiteilija Matti Hyvärinen
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat

ecoact

Eco-Act on luonnonarvoja kunnioittava hopeakorujen valmistusmenetelmä. Se perustuu kehittämäämme hopeaseokseen. Eco-Act-hopeaseoksen tärkein ominaisuus on sen tavallista ns. sterlinghopeaa huomattavasti korkeampi hopeapitoisuus. Myös tavallisesti seosmetallina käytetty kupari on korvattu pääosin valkeilla metalleilla. Nikkelillä tai muita allergisoivia aineita ei kuitenkaan ole käytetty.

Näin saavutetaan puhtaan hienohopean valkoisuus ja kiilloittuvuus käyttämättä luonnon kannalta haitallisia tai vaarallisia kemikaaleja kuten rikkihappo ja kaliumsyanidi.

Myös työterveyteen kohdistuneet uhat poistuvat samoin kuin vähäisimmätkään päästöriskit.

Uskomme olevamme ensimmäinen yritys korualalla, joka on ottanut luontoystävällisyyden yhdeksi tuotannon peruspilariksi. Myös biohajoavat pakkausmateriaalit ovat itsestäänselvyys ideologiassamme.

Lanseerasimme Eco-Act projektimme liikkeelle ensin Ruotsissa noin 200 asiakasliikkeessämme vuoden 2008 lopulla ja Suomessa alkuvuodesta 2009. Ruotsissa se otettiin ammattiliikkeissä välittömästi erittäin myönteisissä merkeissä vastaan. Suomessa olemme saavuttaneet parasta vastakaikua liikelahjatarjonnassamme. Monet yritykset haluavat tuoda esiin luontoystävällisesti imagoaan. Ainutlaatuinen Eco-Act menetelmämme tukee luontevasti tällaista tarkoitusta.

Valmistuksessa syntyvät säästöt kattavat kalliimman hopeamateriaalin kustannukset. Saavutettavat edut lankeavat luonnon ja kaikkien osapuolten hyväksi.

HUOM! Nyt uutta: Luonnonystävän eko-kihla / vihkisormukset. Klikkaa linkkiä alla!

Tuoteryhmät

EcoAct kihla- ja vihkisormukset
EcoAct kihla- ja vihkisormukset
Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
Everyday riipus P 1752
Everyday riipus P 1752
20.16€  25.20€
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku